You Should Know Yangın Çıkış Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin kabahatsiz şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Bu doğrultuda talih bile özen veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine normal bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Belli başlı yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu sav konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları ayrılma buyurmak mecburiyet ve güvensiz olacağı bâtınin yangın merdiveni yararlanmaı gereklidir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin üstı keşik opsiyonel olarak aldatmaınan hidrolik branş ile daha kesif yararlanma sağlamlanabilir.

Yangın yahut müstacel durum vakalarında binalardaki insanların kolay boşaltma edilmesi dâhilin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangın çabucak insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesi bâtınin yangın bapsı son not kritik bir öneme sahiptir.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa dahi yegâne hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik amerikan bar veya benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Belirtilen bu hengâm dilimleri bir bapnın yangına ne denli süre dayanacağını anlatım etmektedir. Fakat bu konuda tetik yürütmek gerekir. Çünkü 90 zaman yangına dayanıklı olması müstelzim bir Yangın Merdiveni Kapısı kapının 30 zaman de dayanmadığı daha önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Umumiyetle yangın merdiveni ile birlikte kullanılan bu ivedi çıkış bapsı, buhran anlarında insanların yangın yerından hızla uzaklaşmalarını sağlamlayarak yaşamsal bir gösteriş üstlenmektedir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Genellikle yegâne katlı evlerde prodüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda esenlanır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının özge bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlar.

Yangın Bapsı zemin amacı insanoğluın zarar görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Report this wiki page